cotton
follow
Aina. A Baby and a Starlight. Simply care about beauty and obsessed over skin products.

  • Segmen Jom Beramah Mesra
  • Go go giveaway
  • Big Giveaway By Iman Zakaria & Huda
  • Mini Giveaway by AnemZahar
  • FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA
  • MINI GIVEAWAY BY MISS NADRAH
  • GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT"
  • MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG
  • COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG
  • 1st Mini Giveaway 2014 by Shad
  • Mallow.
    Assalamualaikum,

    Aku jaga mallow masa umur lebih kurang 2minggu. Dulu tu kucing adik aku. Bila dia dah tak tahan nak jaga mallow, dia bagi mallow kat aku. 

    Gambar mallow baru-baru ni. Dalam proses nak pulih.


    Sampai sekarang aku still jaga dia dengan penuh kasih sayang. Walaupun sekarang dia tengah sakit. Tapi semakin pulih.alhamdulillah. Time dia kecik, dia sgt aktif. 'keaktifan' dia lain mcm sikit. Walaupun kaki aku tak gerak langsung, but still dia aim kaki aku jugak. hadoi. Habis bercalar balar. tu dulu. Sekarang, masya allah. asyik tido je. Aku selalu tido dengan dia. . Kalau Mallow takde, susah sikit nk tido. maklum lah, first kucing yg pernah aku jaga. Sayang sangat.




    Rutin : Masuk bilik , panjat meja , TIDO.






    Blogger Nasihaha said...

    teringat kucing saya dulu . sama ... afufufuu

     
    Blogger uyu kawaii said...

    jemput join ga http://artisarainbow.blogspot.com/2014/03/havoc-giveaway-by-isabellaidura.html

     
    Blogger Liniey Nor said...

    Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    (Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

     

    Post a Comment